Hírlevelek
Menü

Olvasási mód:

Betűméret:

Betűstílus:

#Chad Hurley

hvg.hu Tech

Nem tréfa: indul a YouTube igazi kihívója

A Google áprilisi tréfaként sütötte el, hogy leállítja a YouTube-ot, de a videómegosztó eredeti kitalálója teljesen komolyan gondolja, hogy új szolgáltatásával lenyomja a Google oldalát.

hvg.hu Tech

Ez még jobb lesz, mint a YouTube?

Új videomegosztót épített a YouTube megalkotója, aki 2006-ban 1,6 milliárd dollárért adta el szolgáltatását a Google-nek.

hvg.hu Tech

Amit csak kevesen tudnak a YouTube-ról

Sok minden van, amit nap mint nap használunk, mégis, alig tudunk róluk valamit. Ilyen például a porszívó (mellesleg Daniel Hess találmánya, 1860-ból), de nem is kell ennyire visszanyúlni: ilyen a YouTube is.

Nyolc emberenként van egy, aki valóban szereti a savanyú ízt

Nyolc emberenként van egy, aki valóban szereti a savanyú ízt

A felfordulás éve – 2024 képekben

A felfordulás éve – 2024 képekben

Keanu Reeves leharcolta a térdét

Keanu Reeves leharcolta a térdét

A Bayraktar drónok gyártója vette meg a Piaggio repülőgépgyártót

A Bayraktar drónok gyártója vette meg a Piaggio repülőgépgyártót

Nem láttuk jönni: Orbán Balázs '56-ról, baleset a Keletiben, Milák nagy visszatérése – 2024 Krónikája

Nem láttuk jönni: Orbán Balázs '56-ról, baleset a Keletiben, Milák nagy visszatérése – 2024 Krónikája

Orbánék támogatják, hogy Szlovákiában legyenek az orosz–ukrán béketárgyalások

Orbánék támogatják, hogy Szlovákiában legyenek az orosz–ukrán béketárgyalások

74 millió forint Mészáros Lőrinc órabére, Tiborczé 8,7 millió, de még így is kispályások

74 millió forint Mészáros Lőrinc órabére, Tiborczé 8,7 millió, de még így is kispályások

Libanonban értettem meg, hogyan durvulhatott be ennyire a Közel-Kelet - Földes András videója

Libanonban értettem meg, hogyan durvulhatott be ennyire a Közel-Kelet - Földes András videója

Pisszeghet, sípolhat, szisszenhet és pöföghet a befőttesüveg, de pont ez a jó: így  fermentáltunk savanyú káposztát

Pisszeghet, sípolhat, szisszenhet és pöföghet a befőttesüveg, de pont ez a jó: így  fermentáltunk savanyú káposztát

A címlapról ajánljuk